top of page

Professional Group

Public·30 members

Film Indian Subtitrat In Romana Aashiqui


Film Indian Subtitrat In Romana Aashiqui
Aashiqui este un film indian de dragoste și dramă din 1990, regizat de Mahesh Bhatt și produs de Gulshan Kumar. Filmul îi are în rolurile principale pe Rahul Roy și Anu Aggarwal, care interpretează doi tineri îndrăgostiți care se confruntă cu obstacolele societății și ale familiilor lor. Filmul a avut un succes enorm la box office și a devenit unul dintre cele mai populare filme indiene din toate timpurile. Colonna sonoră a filmului, compusă de Nadeem-Shravan, a fost de asemenea un hit, conținând melodii memorabile precum "Ab Tere Bin", "Dheere Dheere Se" și "Main Duniya Bhula Doonga".


Download File: https://jinyurl.com/2w3ZL8


Aashiqui a avut o continuare în 2013, numită Aashiqui 2, care a fost de asemenea un succes la public și la critici. Filmul a fost regizat de Mohit Suri și a avut ca protagoniști pe Aditya Roy Kapur și Shraddha Kapoor, care au jucat rolurile unui cântăreț celebru și al unei aspirante la o carieră muzicală, care se îndrăgostesc, dar se confruntă cu probleme legate de alcoolism, gelozie și depresie. Colonna sonoră a filmului, compusă de Mithoon, Jeet Gannguli și Ankit Tiwari, a fost la fel de apreciată ca cea a primului film, conținând piese precum "Tum Hi Ho", "Sunn Raha Hai" și "Chahun Main Ya Naa".


Dacă sunteți interesați să vizionați aceste filme indiene subtitrate în română, puteți găsi linkuri către ele mai jos:  • [Aashiqui (1990)]  • [Aashiqui 2 (2013)]
Sperăm că v-a plăcut acest articol despre filmul indian subtitrat in romana Aashiqui și că v-a stârnit curiozitatea să descoperiți mai multe despre cinematografia indiană.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page