Neset El In Aresizim
Ama Zlflerini Yar Yellere Karsi Ama Zlflerini Yar Yellere KarsiSenin Zlfn Benim Telim Degilmi Blbl Figan Eder Gllere Karsi O YarBenim glm Degilmi Sallama salarin yar yar sen de kurursun AzrailMisali Yar Yar Canimi Alirsin Etma Bu Cefayi Yar Yar Kanlim OlursunBu Kul Senin Kulun Kulun Degilmi Kaynak Neset Ertas Derleyen nesetertas Yre Kirsehir Adaletin Bumu Dnya Gvenemem servetime malimaUmudum yok bugn ile yarina Toprak benide basacak bagrina oyyAdaletin bumu dnya Ne yar verdin ne mal dnya Ktlerinsinsen dnyaIyileri ldren dnya Ne insanlar gelip geti kapindan Memnun gelipgiden varmi yolundan Kimi fakir kimi ayrilmis yarindan Adaletinbumu dnya Ne yar verdin ne mal dnya Ktlerinsinsen dnya Iyilerildren dnya Kimi mecnun kimi dagda dolasir Kimiside lm yok gibialisir Kimi meteliksiz kimi milyona karisir Adaletin bumu dnya Neyar verdin ne mal dnya Ktlerinsinsen dnya Iyileri ldren dnya AglamaYar Aglama Aglama Yar Aglama Anam Mavi Yazma Baglama Aglama YarAglama Anam Mavi Yazma Baglama Mavi yazma tez solar Cigerimidaglama Mavi yazma tez solar Yregimi daglama
Neset El In Aresizim
Derleyen asik ceyhani Daglar Atamadim Sevdami Ne gnes yz grdm Nede gkyz grdm Derde dstm, heder oldum, Beter oldum,ben Laf anlamazsz dinlemez oldu gnlm Daglar sevdami atamadim ben Daglar atamadimsevdami, Daglar atamadim sevdami, Daglar sevdami skp skp atamadimben Kaynak Kisi Hasret Gltekin Daglar Basi Karli Olur Daglar basikarli olur Asiklar efkarli olur Beni gurbete saldin Byle seven yarmi olur Aglarim aglarim ah Kaldim gurbette eyvah Daglar basi otluolur Asiklar umutlu olur Sevip sevip ayrilan En sonunda dertli olurAglarim aglarim ah Kaldim gurbette eyvah Kaynak neset ertasDerleyen trk Yre Kirsehir Daglar dagladi beni, gren agladi beniDaglar Dagladi Beni Gren Agladi Beni Gitti Yarim Gelmedi DerdeBagladi Beni Vay Bana Vaylar Bana Yil Oldu Aylar Bana Susadim SuIsterim Su Vermez aylar Bana Daglarin Arkasindan ldm YarSevdasindan
Derin dsn hele bir yol fikreyle Yaratan kim bu yer kimin sayilirDerleyen Sadik Miskini Yre Kars-Kagizman Doyulur mu Tatli dile gleryze Doyulur mu doyulur mu Askinan bakisan gze Doyulur mu doyulur muDoyulur mu doyulur mu Canana kiyilir mi Cananina kiyanlar Hakkinkulu sayilir mi Zlflerin dkse yze Yar badeyi sunsa bize Leblerimeyime meze Doyulur mu doyulur mu Doyulur mu doyulur mu Cananakiyilir mi Cananina kiyanlar Hakkin kulu sayilir mi Hem bahara hemiyaza Yarin ettikleri naza Yar askina alan saza Doyulur mu doyulurmu Doyulur mu doyulur mu Canana kiyilir mi Cananina kiyanlar Hakkinkulu sayilir mi Garibim geldik gitmeze Muhabbetimiz bitmeye Yar lesohbet etmeye Doyulur mu doyulur mu Doyulur mu doyulur mu Cananakiyilir mi Cananina kiyanlar Hakkin kulu sayilir mi Kaynak nesetertas
Pir Sultan Abdalim Byle Buyurdu, Ayrilik Donlari Biti Giydirdi.Ben Ayrilmaz Idim Felek Ayirdi Aglama Gzlerim Mevl Kerimdir.Derleyen Ali Ekber iek Yre Erzincan Gurbet Elde Yadellerin DerdiniGurbet elde yadellerin derdini ah glm glm ekeyimde eyleneyim birzaman ah glm glm Yarali sineme bal ilen tuzu ah glm glm Ekeyimdeeyleneyim bir zaman ah glm glm Sahide uurdum gnl kusunu ah glm glmSiyirip gidiyor daglar basini ah glm glm Mihri gibi gzleriminyasini ah glm glm Dkeyimde eyleneyim bir zaman ah glm glm Pirsultan abdalim seyit nesimi ah glm glm Su aleme destan ettim sesimiah glm glm Ugrun ugrun sevdigimin yasini ah glm glm ekeyimdeeyleneyim bir zaman ah glm glm Derleyen Pir sultan abdal GurbetiBenmi Yarattim Yokluk beni mecbur etti Gurbeti benmi yarattimGenliyimi aldi gitti Gurbeti benmi yarattim Aksam olur glge basarUmuduma yeller eser Yokluk imkanimi keser Gurbeti benmi yarattim Nemektup ne haber aldim Yurdumdan yuvamdan oldum Herseyime hasretkaldim Gurbeti benmi yarattim Akarsu silayi anma Bu ayrilik getisanma aresizim geldim amma Gurbeti benmi yarattim 041b061a72